Hamilton Vastgoed is er voor de aankoop of verkoop van uw woning.
Tevens bedrijfs- en buitenlands onroerendgoed.

Hamilton Vastgoed is er voor de aankoop of verkoop van uw woning. Tevens bedrijfs- en buitenlands onroerendgoed.AmsterdamAmsterdamrotterdam

BOG

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte; koop of huur? Dan bent u bij Hamilton aan het juiste adres. We zijn goed op de hoogte van de markt voor bedrijfsonroerend goed. Veel ervaring geeft ons een uitstekend inzicht in deze markt. De markt van bedrijfsonroerend goed is een dynamische markt. Hamilton heeft een landelijk netwerk van makelaars en we hebben een groot bereik. Door een landelijke dekking bent u als een van de eerste op de hoogte van nieuw onroerend goed. De huidige markt vraagt volgens Hamilton om een verregaande samenwerking tussen makelaarskantoren voor een optimaal effect. Als klant krijgt u de beschikking over een eigne contactpersoon; iemand die u kent, op de hoogte is van uw wensen en helder met u communiceert. Dat werkt een stuk prettiger.

Als u ons inschakelt voor de aankoop of verkoop van uw bedrijfsonroerend goed dan profiteert u van ons netwerk. Wij nemen het hele traject op ons, waarbij de achtergrond ons netwerk mee werkt. Dat merkt u niet, maar u profiteert er wel van. We weten wat er speelt en betrokkenheid staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Door succesvolle samenwerkingen is er veel meer mogelijk. Onze brede aanpak en ons grote netwerk zorgt er voor dat iedereen bij ons slaagt voor bedrijfsruimte.